Select Page

Uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate odredbe i zakone koji se tiču Uslova korišćenja transkripcija.co.rs sajta pre nego što pristupite korišćenju sajta (uslovi definisani u nastavku). Korišćenje sajta potvrđuje da ste u potpunosti saglasni sa navedenim uslovima.

Ukoliko korisnik i klijent ne prihvata navedene odredbe i zakone, i ne slaže sa dole navedenim uslovima, upućujemo Vas da napustite, te ne pristupate i ne koristite internet stranicu transkripcija.co.rs.

Uslovi korišćenja i prodaje

Ovi Uslovi korišćenja i prodaje važe za korišćenje internet stranice transkripcija.co.rs i za prodaju usluga iz prodajnog asortimana Marija Trifunović PR TMID, (u daljem tekstu: Pružalac usluge) putem internet stranice transkripcija.co.rs (u daljem tekstu: Internet stranica).

Osnovni podaci firme:

Poslovno ime: Marija Trifunović PR TMID
Adresa: Branka Radičevića 14, Knjaževac
Matični broj: 65280957
PIB: 111242717
Web adresa: transkripcija.co.rs
e-mail adresa: info@transkripcija.co.rs

Naručivanje

Kupci na internet stranici mogu biti samo punoletna lica.

Poručivanjem usluga kupac prihvata ove Uslove korišćenja i prodaje.

Isporuka

Isporuka – usluge

U slučaju kupovine klijent dobija traženu uslugu mejlom u dogovorenom roku od evidentirane uplate. Rok dostave može biti i duži od naznačenog ukoliko je klijent izvršio uplatu u toku vikenda ili državnih praznika.

Cene

Sve cene koje su izkazane na sajtu transkripcija.co.rs su izražene u dinarima (RSD), bez PDV, jer trgovac nije u sistemu PDV-a.

Kupovina

Narudžbina i kupovina može biti izvršena od strane posetilaca sajta unosom traženih podataka: ime, prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail ili kontaktom na imejl Pružaoca usluge.

Plaćanje

Klijenti plaćanje mogu obaviti uplatom na tekući račun Pružaoca usluge, a račun je otvoren u Raiffeisen Bank AD Beograd. Uplata se može izvršiti u dinarima (RSD) ili eurima (EUR).

error: Content is protected !!